top of page

OM OSS

Marks Jaktskyttar är en förening med ca 300 medlemmar som brinner för jakt och skytte. I Rydal, Marks Kommun hittar du våra skjutbanor. En kulbana för kulvapen klass 1-4 med distanserna 50 m och 80 m, samt en lerduvebana för skeet och nordisk trap, med inställningar enligt regelbok från Svenska Skyttesportförbundet. 
 

VILKA ÄR VI?

Vi, Marks Jaktskyttar är en förening belägen i Rydal, i vackra Marks Kommun. Föreningen är dedikerad till att främja jaktskyttet i området och lockar både erfarna skyttar och nybörjare som är intresserade av sporten.

TVÅ OLIKA BANOR

Föreningen erbjuder två typer av banor för skyttarna att träna och tävla på. Först har vi en kulbana som sträcker sig över 80 meter. Denna bana är perfekt för att träna precisionsskytte och för att förbättra förmågan att träffa olika mål. Med olika avstånd och svårighetsgrader kan skyttarna finjustera sina färdigheter och öka sin träffsäkerhet.

Förutom kulbanan har Marks Jaktskyttar också en lerduvebana som är idealisk för skeet- och trap-skytte. Denna sport kräver snabb reaktion och skicklighet för att träffa rörliga mål. Genom att erbjuda en lerduvebana ger föreningen skyttarna möjlighet att öva och delta i skyttegrenarna skeet och trap, och därmed utmana sina färdigheter och tävla mot varandra.
 

VÄLKOMNAR NYBÖRJARE

Marks Jaktskyttar är inte bara en förening för erfarna skyttar, utan välkomnar även nybörjare och de som är intresserade av att prova på jaktskytte. Genom att ge möjlighet till nybörjare att utforska sporten försäkrar föreningen sig om att jaktskyttet kan fortsätta frodas och att fler människor kan ta del av denna spännande aktivitet.

GEMENSKAP OCH KAMERATSKAP

Marks Jaktskyttar är mycket engagerade i gemenskapen och strävar efter att skapa en trevlig miljö för alla sina medlemmar. Det finns ett starkt kameratskap inom föreningen och medlemmarna delar gärna med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Detta gör det möjligt för alla att utveckla sin skjutteknik och stötta varandra i sin resa som skyttar.
 

Så om du är intresserad av jaktskytte eller vill prova på en spännande och utmanande sport, tveka inte att kontakta oss. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren skytt, finns det något för alla att upptäcka och njuta av i denna fantastiska förening i Rydal, Marks Kommun.

VILL DU BLI MEDLEM?


Det är enkelt att bli medlem hos oss, klicka på knappen nedan så är du snart medlem i vår förening.

992_edited.jpg

HITTA TILL OSS

bottom of page